The content of chromium, zinc and copper in breakfast cereal products and potato chips.
Opis bibliograficzny
The content of chromium, zinc and copper in breakfast cereal products and potato chips. [AUT.] S[TANISŁAW] ZARĘBA, K[RZYSZTOF] KRZYSIAK, M.M. GIEZEK-ZARĘBA. W: IVth International Scientific Conference "Hygienic and environmental health determinants". Nałęczów, 23-25 September 2004. [Abstr.] s. 156.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IVth International Scientific Conference "Hygienic and environmental health determinants". Nałęczów, 23-25 September 2004. [Abstr.], s. 156.
Rok: 2004
Język: angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 48671) wydawnictwo zwarte #48671
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 10 kwietnia 2008 13:28 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |