Porównanie oznaczania miedzi w produktach spożywczych metodą absorpcyjnej spektrometrii atomowej i chromatografii jonów.
Opis bibliograficzny
Porównanie oznaczania miedzi w produktach spożywczych metodą absorpcyjnej spektrometrii atomowej i chromatografii jonów. [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA. W: Materiały Sympozjum: Nowoczesne techniki badawcze w ocenie jakości produktów leczniczych. Lublin, 21-22 września 2006. [Streszcz.] s. 172-173.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały Sympozjum: Nowoczesne techniki badawcze w ocenie jakości produktów leczniczych. Lublin, 21-22 września 2006. [Streszcz.], s. 172-173.
Rok: 2006
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 42283) wydawnictwo zwarte #42283
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 lutego 2007 13:25 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |