Miód i propolis źródłem miedzi i cynku.
Opis bibliograficzny
Miód i propolis źródłem miedzi i cynku. [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA, KRZYSZTOF ZIENKIEWICZ. W: IV Sesja Przeglądowa Analityki Żywności. Warszawa, 17 listopada 2006. [Streszcz.] s. 37.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Sesja Przeglądowa Analityki Żywności. Warszawa, 17 listopada 2006. [Streszcz.], s. 37.
Rok: 2006
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 42278) wydawnictwo zwarte #42278
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 lutego 2007 12:37 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |