Chrom i nikiel w pieczywie cukierniczym i wyrobach ciastkarskich.
Opis bibliograficzny
Chrom i nikiel w pieczywie cukierniczym i wyrobach ciastkarskich. [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA. W: VIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna "Pierwiastki - od rolnictwa do medycyny". Lublin, 28 maja 2005. [Streszcz.] s. 53.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna "Pierwiastki - od rolnictwa do medycyny". Lublin, 28 maja 2005. [Streszcz.], s. 53.
Rok: 2005
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 34467) wydawnictwo zwarte #34467
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 31 maja 2005 14:23 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |