Zawartość kadmu i ołowiu w produktach zbożowych ze sklepów z tzw. "zdrową żywnością". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Zawartość kadmu i ołowiu w produktach zbożowych ze sklepów z tzw. "zdrową żywnością". [AUT.] A[NDRZEJ] KOT. W: Sympozjum nt. Zanieczyszczenia chemiczne i biologiczne żywności i przedmiotów użytku. Warszawa, 21-22. IX. 1989. [Streszcz. ref.] s. 46-47.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Sympozjum nt. Zanieczyszczenia chemiczne i biologiczne żywności i przedmiotów użytku. Warszawa, 21-22. IX. 1989. [Streszcz. ref.], s. 46-47.
Rok: 1989
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 24771) wydawnictwo zwarte #24771
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2003 11:37 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |