Badania zawartości ołowiu w kawach naturalnych i naparach kawowych.
Opis bibliograficzny
Badania zawartości ołowiu w kawach naturalnych i naparach kawowych. [AUT.] JADWIGA BŁONIARZ, STANISŁAW ZARĘBA. W: XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Nauka o żywności. Osiągnięcia i Perspektywy. Lublin, 10-11 września 2002. Streszcz s. 54.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Nauka o żywności. Osiągnięcia i Perspektywy. Lublin, 10-11 września 2002. Streszcz, s. 54.
Rok: 2002
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 22428) wydawnictwo zwarte #22428
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 kwietnia 2003 11:41 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |