Żywienie pozajelitowe - korzyści i koszty.
Opis bibliograficzny
Żywienie pozajelitowe - korzyści i koszty. [AUT.] W. MĄKOSA, P[RZEMYSŁAW] MATRAS, W[OJCIECH] GERNAND, J[ANUSZ] GIERYNG, S[ŁAWOMIR] RUDZKI. W: IV Zjazd i XVI Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Szkoleniowa Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego. Jachranka, 6-8 czerwca 2002. Streszcz s. 57.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Zjazd i XVI Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Szkoleniowa Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego. Jachranka, 6-8 czerwca 2002. Streszcz, s. 57.
Rok: 2002
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 22180) wydawnictwo zwarte #22180
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2003 09:43 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |