Techniki przygotowywania żywności.
Opis bibliograficzny
Techniki przygotowywania żywności. [AUT.] MARIA SIEKLUCKA-DZIUBA. W: Plan i program nauczania nauczania dla studiów licencjackich. Kierunek: pielęgniarstwo. Specjalność: dietetyka kliniczna i zasady żywienia. Red. Irena Wrońska, Anna Ksykiewicz-Dorota, Ewa Stychno, Kinga Kulczycka s. 82-83, bibliogr. Lublin 2001, Czelej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Plan i program nauczania nauczania dla studiów licencjackich. Kierunek: pielęgniarstwo. Specjalność: dietetyka kliniczna i zasady żywienia. Red. Irena Wrońska, Anna Ksykiewicz-Dorota, Ewa Stychno, Kinga Kulczycka, s. 82-83, bibliogr.
Wydawca:
Czelej
Rok: 2001
Język: polski
Charakter formalny: Fragment
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 16764) wydawnictwo zwarte #16764
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 lutego 2002 13:42 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |