Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Modes of development: Conventional.

Opis bibliograficzny

Modes of development: Conventional. [AUT.] TADEUSZ H. DZIDO. W: Encyclopedia of Separation Science. II Chromatography: Thin-layer (Planar). Ed.: Ian Wilson, Ted Adlard, Mike Cook, Colin Poole London 2000, Academic Press, s. 866-876, bibliogr, 0122267702.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Encyclopedia of Separation Science. II Chromatography: Thin-layer (Planar). Ed.: Ian Wilson, Ted Adlard, Mike Cook, Colin Poole, s. 866-876, bibliogr.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2000
Język: angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 0122267702
BPP ID: (29, 14425) wydawnictwo zwarte #14425

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 maja 2001 07:54
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2020 13:46

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się