The influence of zinc in food on the process of amino acid activation in rats' brain and liver.
Opis bibliograficzny
The influence of zinc in food on the process of amino acid activation in rats' brain and liver. [AUT.] K[AZIMIERZ] PASTERNAK. W: Trace elements - effects on organisms and enironment. 2nd International Conference. Cieszyn, 23-26 June 1998. Book of abstr. Cieszyn 1998 s. 99.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trace elements - effects on organisms and enironment. 2nd International Conference. Cieszyn, 23-26 June 1998. Book of abstr. Cieszyn 1998, s. 99.
Rok: 1998
Język: angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 14188) wydawnictwo zwarte #14188
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 maja 2001 11:08 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |