Polyphenolic preparation from fruits useful for nutritional support of Alzheimer’s disease treatment.
Opis bibliograficzny
Polyphenolic preparation from fruits useful for nutritional support of Alzheimer’s disease treatment. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, EWA BARANOWSKA-WÓJCIK, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, KATARZYNA KRZOS, MARTA ZIAJA-SOŁTYS. W: AD/PD 2025 Advances in Science & Therapy : International Conference on Alzheimer’s and Parkinson’s Diseases and Related Neurological Disorders. Vienna, 1-5 April, 2025. Abstr [b.pag.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
AD/PD 2025 Advances in Science & Therapy : International Conference on Alzheimer’s and Parkinson’s Diseases and Related Neurological Disorders. Vienna, 1-5 April, 2025. Abstr, [b.pag.]
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 100679) wydawnictwo zwarte #100679
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 kwietnia 2025 09:12 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 17 kwietnia 2025 09:12 |