Common wheat pasta enriched with ultrafine ground oat husk: physicochemical and sensory properties.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Dołomisiewicz Wioleta (Pietrzak), dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 70,0000 | 0,5000 |
| Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 70,0000 | 0,5000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 16 listopada 2023 18:19 |
| Ostatnia aktualizacja: | 16 lipca 2025 08:57 |