Comparative study of antioxidant, antiglycation and chemoprotective potential of beetroot juice powder formulations with functional carriers.
Opis bibliograficzny
Comparative study of antioxidant, antiglycation and chemoprotective potential of beetroot juice powder formulations with functional carriers. [AUT.] JESSICA BRZEZOWSKA, [AUT. KORESP.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, [AUT.] WOJCIECH RADZKI, IGOR PIOTR TURKIEWICZ, MARTA ZIAJA-SOŁTYS, ANNA BOGUCKA-KOCKA, ANETA WOJDYŁO, ANNA MICHALSKA-CIECHANOWSKA. Food Biosci [online] 2023 vol. 55 [art. nr] 103049, s. 1-11, bibliogr. poz. 47, [przeglądany 19 września 2023]. Dostępny w: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212429223007009. DOI: 10.1016/j.fbio.2023.103049
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Bioscience [online] 2023 vol. 55, [art. nr] 103049, s. 1-11, bibliogr. poz. 47.
Rok: 2023
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
652d0f3340970713963e4e4c
DOI
10.1016/j.fbio.2023.103049
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98903) wydawnictwo ciągłe #98903
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,800
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 19 września 2023 10:48 |
| Ostatnia aktualizacja: | 23 lipca 2025 08:33 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Bogucka-Kocka Anna, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 17,5000 | 0,2500 |
| Ziaja-Sołtys Marta, dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 17,5000 | 0,2500 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 35,0000 | 0,5000 |