Solid-state fermentation of rapeseed meal with the white-rot fungi Trametes versicolor and Pleurotus ostreatus.
Opis bibliograficzny
Solid-state fermentation of rapeseed meal with the white-rot fungi Trametes versicolor and Pleurotus ostreatus. [AUT. KORESP.] JERZY ŻUCHOWSKI, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, MAGDALENA JASZEK, ANNA STOCHMAL. Appl. Biochem. Biotechnol. 2013 vol. 171 s. 2075-2081, bibliogr. poz. 23. DOI: 10.1007/s12010-013-0506-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Biochemistry and Biotechnology 2013 vol. 171, s. 2075-2081, bibliogr. poz. 23.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s12010-013-0506-6
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98254) wydawnictwo ciągłe #98254
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,687
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2023 12:57 |
| Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2023 12:57 |