Rapid analysis of avenacosides in grain and husks of oats by UPLC-TQ-MS.
Opis bibliograficzny
Rapid analysis of avenacosides in grain and husks of oats by UPLC-TQ-MS. [AUT. KORESP.] ŁUKASZ PECIO, [AUT.] ALEKSANDRA WAWRZYNIAK-SZOŁKOWSKA, WIESŁAW OLESZEK, ANNA STOCHMAL. Food Chem. 2013 vol. 141 nr 3 s. 2300-2304, bibliogr. poz. 31. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.04.094
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2013 vol. 141 nr 3, s. 2300-2304, bibliogr. poz. 31.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.04.094
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98253) wydawnictwo ciągłe #98253
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2023 12:03 |
| Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2023 12:03 |