Nutraceutical Potential of Tinctures from Fruits, Green Husks, and Leaves of Juglans regia L.
Opis bibliograficzny
Nutraceutical Potential of Tinctures from Fruits, Green Husks, and Leaves of Juglans regia L. [AUT. KORESP.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, [AUT.] AGATA DURAK, ŁUKASZ PECIO, IWONA KOWALSKA. Sci. World J. [online] 2014 vol. 2014 s. 1-10, bibliogr. poz. 44, [przeglądany 17 czerwca 2023]. Dostępny w: https://www.hindawi.com/journals/tswj/2014/501392/. DOI: 10.1155/2014/501392
Szczegóły publikacji
Źródło:
Scientific World Journal [online] 2014 vol. 2014, s. 1-10, bibliogr. poz. 44.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.1155/2014/501392
Strona WWW
https://www.hindawi.com/journals/tswj/2…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98245) wydawnictwo ciągłe #98245
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 czerwca 2023 10:02 |
| Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2023 10:02 |