The potential for the improvement of carotenoid level in potato - effect of the genotype and environment.
Opis bibliograficzny
The potential for the improvement of carotenoid level in potato - effect of the genotype and environment. [AUT. KORESP.] BEATA TATAROWSKA, [AUT.] DOROTA MILCZAREK, HENRYKA JAKUCZUN, ANNA STOCHMAL, ŁUKASZ PECIO, BOGDAN FLIS. J. Food Agric. Environ. 2014 vol. 12 nr 2 s. 536-540, bibliogr. poz. 30. DOI: 10.1234/4.2014.5193
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food, Agriculture & Environment 2014 vol. 12 nr 2, s. 536-540, bibliogr. poz. 30.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1234/4.2014.5193
Strona WWW
https://www.wflpublisher.com/Abstract/5…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98238) wydawnictwo ciągłe #98238
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 16 czerwca 2023 12:08 |
| Ostatnia aktualizacja: | 16 czerwca 2023 12:08 |