Ground green coffee beans as a functional food supplement - preliminary study.
Opis bibliograficzny
Ground green coffee beans as a functional food supplement - preliminary study. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, [AUT. KORESP.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, RENATA RÓŻYŁO, MICHAŁ ŚWIECA, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, STANISŁAW RUDY. LWT 2015 vol. 63 nr 1 s. 691-699, bibliogr. poz. 34. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.03.076
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT Food Science and Technology 2015 vol. 63 nr 1, s. 691-699, bibliogr. poz. 34.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.lwt.2015.03.076
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98232) wydawnictwo ciągłe #98232
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 16 czerwca 2023 08:48 |
| Ostatnia aktualizacja: | 16 czerwca 2023 08:48 |