Synthetic sweeteners and their impact on the gut microbiota - current state of knowledge.
Opis bibliograficzny
Synthetic sweeteners and their impact on the gut microbiota - current state of knowledge. [AUT.] KAROLINA WĄSIK, SEBASTIAN TOMASZUK, MAGDA WOJTUŚ. J. Educ. Health Sport [online] 2023 vol. 13 nr 3 s. 31-37, bibliogr. poz. 47, [przeglądany 7 czerwca 2023]. Dostępny w: https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/41542. DOI: 10.12775/JEHS.2023.13.03.004
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Education, Health and Sport [online] 2023 vol. 13 nr 3, s. 31-37, bibliogr. poz. 47.
Rok: 2023
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.12775/JEHS.2023.13.03.004
Strona WWW
https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/4…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98170) wydawnictwo ciągłe #98170
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 czerwca 2023 10:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 7 czerwca 2023 10:05 |