Yeast protein as an easily accessible food source.
Opis bibliograficzny
Yeast protein as an easily accessible food source. [AUT. KORESP.] MONIKA ELŻBIETA JACH, [AUT.] ANNA SEREFKO, MARIA ZIAJA, [AUT. KORESP.] MAREK KIELISZEK. Metabolites [online] 2022 vol. 12 nr 1 [art. nr] 63, s. 1-27, bibliogr. poz. 207, [przeglądany 1 lutego 2022]. Dostępny w: https://www.mdpi.com/2218-1989/12/1/63. DOI: 10.3390/metabo12010063
Szczegóły publikacji
Źródło:
Metabolites [online] 2022 vol. 12 nr 1, [art. nr] 63, s. 1-27, bibliogr. poz. 207.
Rok: 2022
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6253fe4a2467f02e69a2da18
DOI
10.3390/metabo12010063
PubMed
35050185
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2218-1989/12/1/63
Identyfikatory
BPP ID: (27, 95209) wydawnictwo ciągłe #95209
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,100
Impact Factor
Q2
SCOPUS
40
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 1 lutego 2022 15:13 |
| Ostatnia aktualizacja: | 24 lipca 2025 14:42 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Serefko Anna, dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |