High pressure processing at increased temperatures provides enhanced removal of indigenous microbial contamination in beet/carrot juice without damaging the bioactive components.
Opis bibliograficzny
High pressure processing at increased temperatures provides enhanced removal of indigenous microbial contamination in beet/carrot juice without damaging the bioactive components. [AUT. KORESP.] DOMINIK SZWAJGIER, [AUT.] EWA BARANOWSKA-WÓJCIK, BOŻENA SOSNOWSKA, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, ROMAN PADUCH, BARBARA SOKOŁOWSKA, ADAM WAŚKO, EWA SOLARSKA. Int. J. Food Sci. Technol. [online] 2022 vol. 57 nr 1 s. 276-289, bibliogr. poz. 40, [przeglądany 28 października 2021]. Dostępny w: https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijfs.15416. DOI: 10.1111/ijfs.15416
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Science & Technology (d. Journal of Food Technology) [online] 2022 vol. 57 nr 1, s. 276-289, bibliogr. poz. 40.
Rok: 2022
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
61a630a02467f0269e8fd924
DOI
10.1111/ijfs.15416
Strona WWW
https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/do…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 94715) wydawnictwo ciągłe #94715
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,300
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 28 października 2021 17:48 |
| Ostatnia aktualizacja: | 24 lipca 2025 13:42 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Kukuła-Koch Wirginia, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 24,7487 | 0,3536 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 24,7487 | 0,3536 |