Red meat and different dietary patterns and cardiovascular health - the review.
Opis bibliograficzny
Red meat and different dietary patterns and cardiovascular health - the review. [AUT.] MONIKA BOROWIECKA, WANESA GÓRALCZYK, MARLENA ZAJĄC, AGNIESZKA BRZEZIŃSKA. J. Educ. Health Sport [online] 2021 vol. 11 nr 9 s. 282-288, bibliogr. poz. 32, [przeglądany 23 września 2021]. Dostępny w: https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/35316. DOI: 10.12775/JEHS.2021.11.09.034
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Education, Health and Sport [online] 2021 vol. 11 nr 9, s. 282-288, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2021
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.12775/JEHS.2021.11.09.034
Strona WWW
https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/3…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 94402) wydawnictwo ciągłe #94402
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 września 2021 08:22 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 kwietnia 2023 19:36 |