Zawartość metali ciężkich jako kryterium oceny jakości kapusty białej. (Content of heavy metals as a criterion for cabbage quality assessment.)
Opis bibliograficzny
Zawartość metali ciężkich jako kryterium oceny jakości kapusty białej. (Content of heavy metals as a criterion for cabbage quality assessment.). [AUT.] WIESŁAW BEDNAREK, PRZEMYSŁAW TKACZYK, SŁAWOMIR DRESLER. Acta Agrophys. 2007 vol. 10 nr 1 s. 7-18, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2007 vol. 10 nr 1, s. 7-18, bibliogr. sum.
Rok: 2007
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/Content…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 93617) wydawnictwo ciągłe #93617
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 kwietnia 2021 09:49 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 13 kwietnia 2021 09:49 |