Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Triterpenoid components from oak heartwood (Quercus robur) and their potential health benefits.

Opis bibliograficzny

Triterpenoid components from oak heartwood (Quercus robur) and their potential health benefits. [AUT. KORESP.] ANDY J. PÉREZ, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, MARIUSZ KOWALCZYK, RENATA KONTEK, GABRIELA GAJEK, LIDIJA STOPINSEK, IVAN MIRT, WIESŁAW OLESZEK, ANNA STOCHMAL. J. Agric. Food Chem. 2017 vol. 65 nr 23 s. 4611-4623, bibliogr. poz. 26. DOI: 10.1021/acs.jafc.7b01396
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2017 vol. 65 nr 23, s. 4611-4623, bibliogr. poz. 26.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (27, 92894) wydawnictwo ciągłe #92894

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,412
Impact Factor
14
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Zewnętrzna baza danych:• Scopus
• Web of Science
Rekord utworzony:3 grudnia 2020 11:18
Ostatnia aktualizacja:30 października 2023 02:56

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się