Phenolic content and antioxidant activity in Trifolium germplasm from different environments.
Opis bibliograficzny
Phenolic content and antioxidant activity in Trifolium germplasm from different environments. [AUT. KORESP.] ALDO TAVA, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, ROBERTO LO SCALZO, ANNA STOCHMAL, LUCIANO PECETTI. Molecules [online] 2019 vol. 24 nr 2 [art. nr] 298, s. 1-21, bibliogr. poz. 69, [przeglądany 2 grudnia 2020]. Dostępny w: https://www.mdpi.com/1420-3049/24/2/298. DOI: 10.3390/molecules24020298
Szczegóły publikacji
Źródło:
Molecules [online] 2019 vol. 24 nr 2, [art. nr] 298, s. 1-21, bibliogr. poz. 69.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00804ad49b31ccedb851b
DOI
10.3390/molecules24020298
PubMed
30650606
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1420-3049/24/2/298
Identyfikatory
BPP ID: (27, 92865) wydawnictwo ciągłe #92865
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,267
Impact Factor
Q2
SCOPUS
16
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 2 grudnia 2020 08:17 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 03:16 |