Structural elucidation of the ellagitannin with a molecular weight of 2038 isolated from strawberry fruit (Fragaria ananassa Duch.) and named fragariin A.
Opis bibliograficzny
Structural elucidation of the ellagitannin with a molecular weight of 2038 isolated from strawberry fruit (Fragaria ananassa Duch.) and named fragariin A. [AUT. KORESP.] ELŻBIETA KARLIŃSKA, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, JAKUB MACIERZYŃSKI, ANNA STOCHMAL, MONIKA KOSMALA. Food Chem. 2019 vol. 296 s. 109-115, bibliogr. poz. 32. DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.05.191
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2019 vol. 296, s. 109-115, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e7192f346e0fb0001d2b87c
DOI
10.1016/j.foodchem.2019.05.191
PubMed
31202294
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 92864) wydawnictwo ciągłe #92864
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,306
Impact Factor
Q1
SCOPUS
12
Cytowania
40,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 2 grudnia 2020 07:46 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 02:56 |