RP-UHPLC–DAD-QTOF-MS as a powerful tool of oleuropein and ligstroside characterization in olive-leaf extract and their contribution to the improved performance of refined olive-pomace oil during heating.
Opis bibliograficzny
RP-UHPLC–DAD-QTOF-MS as a powerful tool of oleuropein and ligstroside characterization in olive-leaf extract and their contribution to the improved performance of refined olive-pomace oil during heating. [AUT.] IBTISSEM B. HAMMOUDA, GLORIA MÁRQUEZ-RUIZ, FRANCISCA HOLGADO, AMMAR SONDA, KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK, [AUT. KORESP.] MOHAMED BOUAZIZ. J. Agric. Food Chem. 2020 vol. 68 nr 43 s. 12039-12047, bibliogr. poz. 22. DOI: 10.1021/acs.jafc.0c05509
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2020 vol. 68 nr 43, s. 12039-12047, bibliogr. poz. 22.
Rok: 2020
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
6111da792467f0490a866394
DOI
10.1021/acs.jafc.0c05509
PubMed
33054204
Strona WWW
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.ja…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 92729) wydawnictwo ciągłe #92729
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,279
Impact Factor
Q1
SCOPUS
5
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 3 listopada 2020 14:07 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 03:49 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Skalicka-Woźniak Krystyna, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |