Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruit additions.
Opis bibliograficzny
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruit additions. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, MARCIN MITRUS, GABRIELA NOWAK, MARTYNA GOLIAN, ANNA ONISZCZUK, KAMILA KASPRZAK, GABRIELA WIDELSKA, TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI. Int. Agrophys. 2019 vol. 33 nr 4 s. 407-416, bibliogr. poz. 47. DOI: 10.31545/intagr/112563
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2019 vol. 33 nr 4, s. 407-416, bibliogr. poz. 47.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e5ad49b31ccec2a839
DOI
10.31545/intagr/112563
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 90935) wydawnictwo ciągłe #90935
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,655
Impact Factor
Q1
SCOPUS
25,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 grudnia 2019 11:53 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 14:27 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Oniszczuk Anna (Dragan), prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |