Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of new gluten-free maize-field bean pasta.
Opis bibliograficzny
Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of new gluten-free maize-field bean pasta. [AUT.] GABRIELA WIDELSKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ., KAMILA KASPRZAK, AHLEM DIB, TOMASZ ONISZCZUK, MARTA OLECH, KAROLINA WOJTUNIK-KULESZA, RENATA NOWAK, AGNIESZKA SUJAK, BOHDAN DOBRZAŃSKI, [AUT. KORESP.] ANNA ONISZCZUK. Open Chem. [online] 2019 vol. 17 nr 1 s. 587-598, bibliogr. poz. 36, [przeglądany 3 września 2019]. Dostępny w: https://doi.org/10.1515/chem-2019-0075. DOI: 10.1515/chem-2019-0075
Szczegóły publikacji
Źródło:
Open Chemistry [online] 2019 vol. 17 nr 1, s. 587-598, bibliogr. poz. 36
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e6ad49b31ccec2a93a
DOI
10.1515/chem-2019-0075
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/chem.2…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 90325) wydawnictwo ciągłe #90325
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,216
Impact Factor
14,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 3 września 2019 11:44 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 13:35 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 10,5529 | 0,1508 |
| Olech Marta (Cybul), dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 10,5529 | 0,1508 |
| Oniszczuk Anna (Dragan), prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 10,5529 | 0,1508 |
| Wojtunik-Kulesza Karolina A. (Wojtunik), dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 10,5529 | 0,1508 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 42,2116 | 0,6030 |