Ion-exchanging dialysis as an effective method for protein entrapment in curdlan hydrogel.
Opis bibliograficzny
Ion-exchanging dialysis as an effective method for protein entrapment in curdlan hydrogel. [AUT. KORESP.] KATARZYNA KLIMEK, [AUT.] ALEKSANDRA BENKO, KRZYSZTOF PAŁKA, AGNIESZKA LUDWICZUK, GRAŻYNA GINALSKA. Mater. Sci. Eng. C Mater. Biol. Appl. [online] 2019 vol. 105 [art. nr] 110025, s. 1-10, bibliogr. poz. 46, [przeglądany 12 sierpnia 2019]. Dostępny w: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0928493119310628. DOI: 10.1016/j.msec.2019.110025
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materials Science & Engineering C-Materials for Biological Applications [online] 2019 vol. 105, [art. nr] 110025, s. 1-10, bibliogr. poz. 46.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff265ad49b31ccebf31d4
DOI
10.1016/j.msec.2019.110025
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 90214) wydawnictwo ciągłe #90214
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,880
Impact Factor
Q1
SCOPUS
30,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 12 sierpnia 2019 13:26 |
| Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2025 11:28 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Ginalska Grażyna, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 46,6667 | 0,3333 |
| Klimek Katarzyna, dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 46,6667 | 0,3333 |
| Ludwiczuk Agnieszka, dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 46,6667 | 0,3333 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |