Increasing blood glucose level via breakfast meals is not connected with changes in delay discounting.
Opis bibliograficzny
Increasing blood glucose level via breakfast meals is not connected with changes in delay discounting. [AUT.] PRZEMYSŁAW SAWICKI, [AUT. KORESP.] RAFAŁ MUDA, [AUT.] KAROLINA GORAL, MICHAŁ SKRZYPEK, KATARZYNA WIŚNIEWSKA, MONIKA BIENIAK, MICHAŁ GINSZT. Physiol. Behav. [online] 2019 vol. 210 [art. nr] 112619, s. 1-10, bibliogr. poz. 43, [przeglądany 31 lipca 2019]. Dostępny w: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2019.112619. DOI: 10.1016/j.physbeh.2019.112619
Szczegóły publikacji
Źródło:
Physiology & Behavior [online] 2019 vol. 210, [art. nr] 112619, s. 1-10, bibliogr. poz. 43.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff595ad49b31ccec25daf
DOI
10.1016/j.physbeh.2019.112619
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 90116) wydawnictwo ciągłe #90116
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,826
Impact Factor
30,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 31 lipca 2019 14:49 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 09:28 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Ginszt Michał, dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki o zdrowiu | 18,7083 | 0,2673 |
| Skrzypek Michał, dr hab. n. hum. | nauki o zdrowiu | 18,7083 | 0,2673 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki o zdrowiu | 37,4166 | 0,5345 |