Lycopene, sulforaphane, quercetin, and curcumin applied together show improved antiproliferative potential in colon cancer cells in vitro.
Opis bibliograficzny
Lycopene, sulforaphane, quercetin, and curcumin applied together show improved antiproliferative potential in colon cancer cells in vitro. [AUT. KORESP.] EWA LANGNER, [AUT.] MARTA KINGA LEMIESZEK, WOJCIECH RZESKI. J. Food Biochem. 2019 vol. 43 nr 4 s. 1-12, bibliogr. poz. 66. DOI: 10.1111/jfbc.12802
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Biochemistry 2019 vol. 43 nr 4, s. 1-12, bibliogr. poz. 66.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e71933246e0fb0001d2c11b
DOI
10.1111/jfbc.12802
PubMed
31353575
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/ful…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 89930) wydawnictwo ciągłe #89930
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,662
Impact Factor
31
Cytowania
20,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 10 czerwca 2019 09:07 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 12:14 |