Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus).
Opis bibliograficzny
Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus). [AUT. KORESP.] WOJCIECH RADZKI, [AUT.] MARTA ZIAJA-SOŁTYS, JAKUB NOWAK, JOLANTA TOPOLSKA, ANNA BOGUCKA-KOCKA, ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANDRZEJ KUCZUMOW. Int. J. Food Sci. Technol. 2019 vol. 54 nr 4 s. 1405-1412, bibliogr. poz. 38. DOI: 10.1111/ijfs.14084
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Science & Technology (d. Journal of Food Technology) 2019 vol. 54 nr 4, s. 1405-1412, bibliogr. poz. 38.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e7ad49b31ccec2aab7
DOI
10.1111/ijfs.14084
Strona WWW
https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/do…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 89594) wydawnictwo ciągłe #89594
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,773
Impact Factor
25,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2019 11:02 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 14:30 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Bogucka-Kocka Anna, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 13,4715 | 0,1925 |
| Topolska Jolanta (Dominik), mgr | nauki farmaceutyczne | 13,4715 | 0,1925 |
| Ziaja-Sołtys Marta, dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 13,4715 | 0,1925 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 40,4145 | 0,5774 |