Influence of drying temperature on phenolic acids composition and antioxidant activity of sprouts and leaves of white and red quinoa.
Opis bibliograficzny
Influence of drying temperature on phenolic acids composition and antioxidant activity of sprouts and leaves of white and red quinoa. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT. KORESP.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, [AUT.] DARIUSZ DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, RENATA NOWAK, ENRIQUE MARTINEZ. J. Chem. [online] 2019 vol. 2019 art. ID 7125169, s. 1-8, bibliogr. poz. 30, [przeglądany 13 marca 2019]. Dostępny w: https://doi.org/10.1155/2019/7125169. DOI: 10.1155/2019/7125169
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Chemistry [online] 2019 vol. 2019, art. ID 7125169, s. 1-8, bibliogr. poz. 30.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e7ad49b31ccec2ab19
DOI
10.1155/2019/7125169
Strona WWW
https://www.hindawi.com/journals/jchem/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 89300) wydawnictwo ciągłe #89300
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,790
Impact Factor
20,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 13 marca 2019 13:13 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 14:42 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 16,3299 | 0,4082 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 16,3299 | 0,4082 |