Targeting antioxidants to interfaces: control of the oxidative stability of lipid-based emulsions.
Opis bibliograficzny
Targeting antioxidants to interfaces: control of the oxidative stability of lipid-based emulsions. [AUT.] OLGA MITRUS, MAŁGORZATA ŻURAW, [AUT. KORESP.] SONIA LOSADA-BARREIRO, [AUT.] CARLOS BRAVO-DÍAZ, FÁTIMA PAIVA-MARTINS. J. Agric. Food Chem. 2019 vol. 67 nr 11 s. 3266-3274, bibliogr. poz. 46. DOI: 10.1021/acs.jafc.8b06545
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2019 vol. 67 nr 11, s. 3266-3274, bibliogr. poz. 46.
Rok: 2019
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5c0ad49b31ccec282c1
DOI
10.1021/acs.jafc.8b06545
PubMed
30811186
Strona WWW
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.ja…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 89225) wydawnictwo ciągłe #89225
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,192
Impact Factor
Q1
SCOPUS
31
Cytowania
45,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 4 marca 2019 11:05 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 14:38 |