Birch sap concentrate as a potential modern food product.
Opis bibliograficzny
Birch sap concentrate as a potential modern food product. [AUT.] MACIEJ BILEK, JAROSŁAW WAWER, WOJCIECH SZWERC, KATARZYNA SŁOWIK, STANISŁAW SOSNOWSKI. EconTechMod 2018 vol. 7 nr 1 s. 5-9, bibliogr. poz. 40.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EconTechMod. An International Quarterly Journal on Economics of Technology and Modelling Processes 2018 vol. 7 nr 1, s. 5-9, bibliogr. poz. 40.
Rok: 2018
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e8ad49b31ccec2acd7
Strona WWW
http://econtechmod.pl/birch-sap-concent…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 88585) wydawnictwo ciągłe #88585
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
12,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 grudnia 2018 15:44 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 8 stycznia 2025 14:57 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Szwerc Wojciech, dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 2,4000 | 0,2000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 2,4000 | 0,2000 |