Definicja żywności funkcjonalnej. Badanie właściwości antyoksydacyjnych nowego asortymentu produktów żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Definicja żywności funkcjonalnej. Badanie właściwości antyoksydacyjnych nowego asortymentu produktów żywności funkcjonalnej. [AUT.] KAMILA KASPRZAK, ANNA ONISZCZUK, KAROL KUPRYANIUK, GABRIELA WIDELSKA, KAROLINA WOJTUNIK-KULESZA. MedTube Science 2017 nr 4 suppl. s. 75, International Conference of Natural and Medical Sciences: Young Scientists, PhD Students and Students. Lublin, 01-03 December 2017. Abstr. [CD-ROM].
Szczegóły publikacji
Źródło:
MedTube Science 2017 nr 4 suppl, s. 75.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 87308) wydawnictwo ciągłe #87308
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 7 czerwca 2018 08:31 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 lutego 2024 17:03 |