Modern gastronomic technologies in optimization of pro-health food potential.
Opis bibliograficzny
Modern gastronomic technologies in optimization of pro-health food potential. [AUT.] BOGDAN SZPONAR, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA MARZEC, [AUT.] MICHAŁ SKRZYPEK. Pol. J. Public Health 2017 t. 127 nr 3 s. 134-139, bibliogr. poz. 26. DOI: 10.1515/pjph-2017-0029
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Public Health (d. Zdrowie Publiczne) 2017 t. 127 nr 3, s. 134-139, bibliogr. poz. 26.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5a3ad49b31ccec267bc
DOI
10.1515/pjph-2017-0029
Strona WWW
https://sciendo.com/it/article/10.1515/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 87280) wydawnictwo ciągłe #87280
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 czerwca 2018 11:33 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 16 czerwca 2023 15:41 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Skrzypek Michał, dr hab. n. hum. | nauki o zdrowiu | 2,6667 | 0,3333 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki o zdrowiu | 2,6667 | 0,3333 |