The effect of cell surface components on adhesion ability of Lactobacillus rhamnosus.
Opis bibliograficzny
The effect of cell surface components on adhesion ability of Lactobacillus rhamnosus. [AUT. KORESP.] MAGDALENA POLAK-BERECKA, [AUT.] ADAM WAŚKO, ROMAN PADUCH, TOMASZ SKRZYPEK, ANNA SROKA-BARTNICKA. Antonie van Leeuwenhoek 2014 vol. 106 nr 4 s. 751-762, bibliogr. poz. 40. DOI: 10.1007/s10482-014-0245-x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Antonie van Leeuwenhoek 2014 vol. 106 nr 4, s. 751-762, bibliogr. poz. 40
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5e71428f46e0fb0001c7114c
DOI
10.1007/s10482-014-0245-x
PubMed
25090959
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 86936) wydawnictwo ciągłe #86936
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,806
Impact Factor
91
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 kwietnia 2018 11:24 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 24 listopada 2023 14:33 |