Zastosowanie metody HPLC do oznaczania zawartości kofeiny w racjach pokarmowych studentów. (Application of HPLC method for determination of caffeine content in daily food rations of students.)
Opis bibliograficzny
Zastosowanie metody HPLC do oznaczania zawartości kofeiny w racjach pokarmowych studentów. (Application of HPLC method for determination of caffeine content in daily food rations of students.). [AUT. KORESP.] WOJCIECH KOCH, [AUT.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, ZBIGNIEW MARZEC. Probl. Hig. Epidemiol. 2017 t. 98 nr 4 s. 411-414, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Higieny i Epidemiologii 2017 t. 98 nr 4, s. 411-414, bibliogr. sum.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e1ad49b31ccec2a428
Strona WWW
http://www.phie.pl/phe.php?opc=AR&lng=p…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 86196) wydawnictwo ciągłe #86196
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 grudnia 2017 09:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 21 czerwca 2022 14:56 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Koch Wojciech, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 3,0000 | 0,3333 |
| Kukuła-Koch Wirginia, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 3,0000 | 0,3333 |
| Marzec Zbigniew, dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 3,0000 | 0,3333 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 9,0000 | 1,0000 |