Phenolic acids prolife and antioxidant properties of bread enriched with sprouted wheat flour.
Opis bibliograficzny
Phenolic acids prolife and antioxidant properties of bread enriched with sprouted wheat flour. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, WIOLETTA PIETRZAK, RENATA NOWAK. J. Food Biochem. [online] 2017 vol. 41 nr 4 [art. nr] e12386, s. 1-9, bibliogr. poz. 36, [przeglądany 25 kwietnia 2018]. Dostępny w: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/jfbc.12386. DOI: 10.1111/jfbc.12386
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Biochemistry [online] 2017 vol. 41 nr 4, [art. nr] e12386, s. 1-9, bibliogr. poz. 36.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e1ad49b31ccec2a42b
DOI
10.1111/jfbc.12386
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 86173) wydawnictwo ciągłe #86173
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,552
Impact Factor
3
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 12 grudnia 2017 11:01 |
| Ostatnia aktualizacja: | 10 sierpnia 2021 02:01 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Dołomisiewicz Wioleta (Pietrzak), dr n. farm. | nauki farmaceutyczne | 7,0711 | 0,3536 |
| Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 7,0711 | 0,3536 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 14,1421 | 0,7071 |