Catechin composition and antioxidant activity of black teas in relation to brewing time.
Opis bibliograficzny
Catechin composition and antioxidant activity of black teas in relation to brewing time. [AUT. KORESP.] WOJCIECH KOCH, [AUT.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, KAZIMIERZ GŁOWNIAK. J. AOAC Int. 2017 vol. 100 nr 6 s. 1694-1699, bibliogr. DOI: 10.5740/jaoacint.17-0235
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of AOAC International 2017 vol. 100 nr 6, s. 1694-1699, bibliogr.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5e717d2846e0fb0001cfac5c
DOI
10.5740/jaoacint.17-0235
PubMed
28707612
Strona WWW
https://academic.oup.com/jaoac/article/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 85264) wydawnictwo ciągłe #85264
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,087
Impact Factor
26
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2017 11:29 |
| Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2023 09:28 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Koch Wojciech, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 10,2062 | 0,4082 |
| Kukuła-Koch Wirginia, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 10,2062 | 0,4082 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 20,4124 | 0,8165 |