Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B-treated cultivated culinary-medicinal mushrooms.
Opis bibliograficzny
Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B-treated cultivated culinary-medicinal mushrooms. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, EMILIA FORNAL, WOJCIECH RADZKI, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, EWA PARFIENIUK. Int. J. Med. Mushrooms 2017 vol. 19 nr 3 s. 249-255, bibliogr. DOI: 10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Medicinal Mushrooms 2017 vol. 19 nr 3, s. 249-255, bibliogr.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96ead
DOI
10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70
Strona WWW
http://www.dl.begellhouse.com/journals/…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84835) wydawnictwo ciągłe #84835
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,211
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 13 maja 2017 12:30 |
| Ostatnia aktualizacja: | 14 kwietnia 2025 10:28 |