Wartość żywieniowa nowych produktów. Skiełkowane nasiona.
Opis bibliograficzny
Wartość żywieniowa nowych produktów. Skiełkowane nasiona. [AUT.] U. RUTKOWSKA, H. KUNACHOWICZ, K. IWANOW, I. NADOLNA, K. KARŁOWSKI, J. GAJDA, ZBIGNIEW MARZEC. Przem. Spoż. 1993 t. 47 nr 6 s. 150-152, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 1993 t. 47 nr 6, s. 150-152, bibliogr.
Rok: 1993
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84264) wydawnictwo ciągłe #84264
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
2,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 lutego 2017 12:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 10:56 |