Content of selected amino acids in the gastrocnemius muscle during experimental hypothyroidism in rats.
Opis bibliograficzny
Content of selected amino acids in the gastrocnemius muscle during experimental hypothyroidism in rats. [AUT. KORESP.] MARCIN GOŁYŃSKI, [AUT.] MARIA SZPETNAR, MARCIN R. TATARA, KRZYSZTOF LUTNICKI, MAGDALENA GOŁYŃSKA, ŁUKASZ KUREK, MARCIN SZCZEPANIK, PIOTR WILKOŁEK. J. Vet. Res. 2016 vol. 60 nr 4 s. 489–493, bibliogr. poz. 31. DOI: 10.1515/jvetres-2016-0072
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Veterinary Research (d. Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy) 2016 vol. 60 nr 4, s. 489–493, bibliogr. poz. 31.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: po opublikowaniu
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104616
DOI
10.1515/jvetres-2016-0072
Strona WWW
https://www.sciendo.com/article/10.1515…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84192) wydawnictwo ciągłe #84192
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,462
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 lutego 2017 12:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 27 czerwca 2022 10:06 |