Badania zawartości niektórych pierwiastków w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 24. Zawartość ołowiu, kadmu, niklu, cynku, manganu, miedzi, żelaza i magnezu w wyrobach cukierniczych trwałych i ciastkarskich. (Study of some mineral elements content of home food products. P. 24. Lead, cadmium, nickel, zinc, manganese, copper, iron and magnesium content in sweets and pastry.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 24. Zawartość ołowiu, kadmu, niklu, cynku, manganu, miedzi, żelaza i magnezu w wyrobach cukierniczych trwałych i ciastkarskich. (Study of some mineral elements content of home food products. P. 24. Lead, cadmium, nickel, zinc, manganese, copper, iron and magnesium content in sweets and pastry.). [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, LUCYNA WYSZOGRODZKA-KOMA, ROMUALD BULIŃSKI. Bromat. Chem. Toksykol. 1998 t. 31 nr 4 s. 335-341, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1998 t. 31 nr 4, s. 335-341, bibliogr. sum.
Rok: 1998
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 8415) wydawnictwo ciągłe #8415
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 lipca 2001 08:29 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:51 |