Mechanism of action and interactions between xanthine oxidase inhibitors derived from natural sources of chlorogenic and ferulic acids.
Opis bibliograficzny
Mechanism of action and interactions between xanthine oxidase inhibitors derived from natural sources of chlorogenic and ferulic acids. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, RENATA NOWAK. Food Chem. 2017 vol. 225 s. 138-145, bibliogr. poz. 35. DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.01.016
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2017 vol. 225, s. 138-145, bibliogr. poz. 35.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e3ad49b31ccec2a68a
DOI
10.1016/j.foodchem.2017.01.016
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 84135) wydawnictwo ciągłe #84135
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,946
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 25 stycznia 2017 11:13 |
| Ostatnia aktualizacja: | 10 sierpnia 2021 02:07 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 40,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 40,0000 | 1,0000 |