Study on vitamin D₂ stability in dried mushrooms during drying and storage.
Opis bibliograficzny
Study on vitamin D₂ stability in dried mushrooms during drying and storage. [AUT. KORESP.] ANETA SŁAWIŃSKA, [AUT.] EMILIA FORNAL, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MARTA ZALEWSKA-KORONA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA PARFIENIUK, ANNA STACHNIUK. Food Chem. 2016 vol. 199 s. 203-209, bibliogr. poz. 38. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.11.131
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2016 vol. 199, s. 203-209, bibliogr. poz. 38.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bfa
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.11.131
PubMed
26775962
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83749) wydawnictwo ciągłe #83749
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor
54
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 listopada 2016 13:01 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 kwietnia 2025 10:31 |