Comparison of SPE/d-SPE and QuEChERS-based extraction procedures in terms of fungicide residue analysis in wine samples by HPLC-DAD and LC-QqQ-MS.
Opis bibliograficzny
Comparison of SPE/d-SPE and QuEChERS-based extraction procedures in terms of fungicide residue analysis in wine samples by HPLC-DAD and LC-QqQ-MS. [AUT. KORESP.] TOMASZ TUZIMSKI, [AUT.] TOMASZ REJCZAK, DOMINIKA PIENIĄŻEK, GRZEGORZ BUSZEWICZ, GRZEGORZ TERESIŃSKI. J. AOAC Int. 2016 vol. 99 nr 6 s. 1436-1443, bibliogr. poz. 24. DOI: 10.5740/jaoacint.16-0277
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of AOAC International 2016 vol. 99 nr 6, s. 1436-1443, bibliogr. poz. 24.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bea2467f01e931092dc
DOI
10.5740/jaoacint.16-0277
Strona WWW
http://aoac.publisher.ingentaconnect.co…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83224) wydawnictwo ciągłe #83224
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,962
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 września 2016 09:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 czerwca 2022 11:28 |