Modifications of dietary flavonoids towards improved bioactivity: An update on structure-activity relationship.
Opis bibliograficzny
Modifications of dietary flavonoids towards improved bioactivity: An update on structure-activity relationship. [AUT.] LEI CHEN, HUI TENG, ZHENGLU XIE, HUI CAO, WAI S. CHEANG, KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK, MILEN I. GEORGIEV, [AUT. KORESP.] JIANBO XIAO. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 2018 vol. 58 nr 4 s. 513-527, bibliogr. poz. 143. DOI: 10.1080/10408398.2016.1196334
Szczegóły publikacji
Źródło:
Critical Reviews In Food Science and Nutrition 2018 vol. 58 nr 4, s. 513-527, bibliogr. poz. 143.
Rok: 2018
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e4ad49b31ccec2a713
DOI
10.1080/10408398.2016.1196334
PubMed
27438892
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/full/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83110) wydawnictwo ciągłe #83110
Metryki
50,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,704
Impact Factor
175
Cytowania
50,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 26 sierpnia 2016 09:56 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 04:01 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Skalicka-Woźniak Krystyna, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 50,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 50,0000 | 1,0000 |